Att vara kund hos oss


Som kund hos Bestell är det några saker du behöver känna till. För din bekvämlighet har vi valt att sammanfatta och / eller länka till de viktigaste delarna på denna sidan så att du hittar rätt.

STÄDBONNEMANG/ HEMSTÄD

Vi erbjuder dig ett städabonnemang med sk veckostädning, läs mer här om vad det innebär.

PROVSTÄDNING/ STORSTÄDNING

Innan kontinuerlig hemstädning med önskad frekvens rekommenderar vi en storstädning, detta för att garantera ett rent resultat och höja standarden i ert hem.

Vi utför en provstädning/ storstädning där du betalar ordinarie städtaxa per timme. Du går igenom med din Bestellare hur du vill ha det, speciellt om du vill ha någon extratjänst utförd. Eftersom det är svårt att veta i förväg hur mycket tid som krävs för att städa just ditt hem så städar vi helt enkelt tills det är klart!

Tänk på att provstädningen tar längre tid än vanligt i och med att städaren / städerskan inte ännu är van vid ditt hem.

STÄDUTRUSTNING / RENGÖRINGSMEDEL

Bestell ombesörjer med städutrustning och rengöringsmedel. Detta för att garantera ett bra resultat. Med rätt utrusning som vi vet fungerar och rätta rengöringsprodukter håller både personal och miljön bättre.

 DIN BESTELLARE

Det är alltid samma Bestellare som städar ditt hem. Om den ordinarie Bestellare är sjuk kommer vi att göra vårt yttersta för att antingen boka in en vikarie på din vanliga tid, eller boka in din ordinarie Bestellare alt en vikarie någon annan dag.

 FÖRETAGSKUND

Bestell arbetar med allt från vanligt kontorsstädning och tuffa industriella miljöer. Bestell har egen skurmaskin med otrolig prestanda. läs mer här om skurmaskinen .

NYCKLAR & SÄKERHET

Tillsammans kommer vi överens om när/ hur vi ska inställa oss hos er. Nyckeln hanteras av den bestellare som kommer till er, nyckeln lämnas aldrig till tredje part.

BETALNING

Du betalar i efterhand via e-faktura eller pappersfaktura. För den senare tillkommer 20 kr i faktureringsavgift per utskickad faktura.

REKLAMATION

Oberoende av vilken skada som inträffar bör skadan rapporteras snarast efter att du kommit hem den dag då städningen blivit utförd. Skador som rapporteras senare än 10 dagar efter själva händelsen kommer inte beaktas.

AVBOKNING

Avbokning ska ske senast 3 arbetsdagar före städtillfället, i annat fall debiteras städningen enligt ordinarie taxa.