Om Bestell

Bestell är ett städbolag med stort engagemang för kunder. Vi jobbar efter varje kunds unika behov. Vi är noggranna – flexibla – levererar alltid skinande resultat med glädje.

Bestell är ett städbolag med stort engagemang för kunder. Vi jobbar efter varje kunds unika behov. Vi är noggranna – flexibla – levererar alltid skinande resultat med glädje.

Vår affärsidé

Idén till att Bestell startade var att det fanns inget städbolag som matchade kraven och förväntningarna på städning/miljövården vare sig i hemmet eller på industriföretaget och kontor. En annan faktor till att starta Bestell började med att få ihop livspusslet. Det var svårt att få in karriär, familj, egentid, kompisar och fritidsintressen i ett redan fyllt veckoschema.

Med hjälp av Bestell vill vi hjälpa till att lösa den del av våra kunders livspussel som många kanske inte tycker är den man vill lägga tid på när man väl är ledig – städningen. Vi vill helt enkelt skapa mer tid för annat. Livskvalitét.

Vår kundpolicy utgår från att vi ska erbjuda ett hemstädningsalternativ/företagsstäd som bygger på god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan Bestellaren och kund.

Bestell rengör inte bara utan underhåller hemmet och arbetsplatsen. Exempelvis budar/ transporterar gods, inköp och påfyllning av hygien- och förbrukningsmaterial.

Handla mat eller rengöra bilen invändigt, stryka skjortor/kläder och andra textilier. Byta sängkläder och bädda sängen.

Bestell hjälper till med allt!

Våra gladare städare
Våra gladare städare

Din hemstädare – Vår medarbetare

Våra medarbetare är serviceinriktade, noggranna och förstår / pratar svenska.

En viktig del i vårt företag är att erbjuda personalen bra villkor, eftersom de då stannar längre och därmed ger en bättre kundupplevelse. I vår personalpolicy ingår därför att alla medarbetare ska vara anställda på Bestell, att vi ska betala bra lön och de är självklart också försäkrade under arbetstid.

Här finns vi

Vi utgår från Västerås och Arboga med omnejd och erbjuder hemstädning/ företagsstädning.

Med Bestell ser vi det färdiga resultatet – en skinande bostad eller företag.

Två av våra bilar
Våra miljövänliga produkter

Rengöringsmedel/ Städmaterial

Vi använder rengöringsmedel som är snälla mot naturen och oss människor. Husmorsknep, bioteknik och biologiskt nedbrytbara medel. Vi är stolta återförsäljare av våra produkter, ni som kund har 10% rabatt.

Vi har även tagit rengöringsprocessen ett steg till, att vi återanvänder flaskor/behållare och fyller på med nytt rengöringsmedel. Använder inga engångsartiklar utan tvättar och återanvänder. Är ni nyfikna på vad vi använder visar vi er gärna. Inköp utförs i större omgångar för att minimera på antalet transporter.

Utöver det ovannämnda så källsorterar företagets medarbetare allt avfall i största möjliga mån.

All städutrustning/material ingår för privatpersoner.

Rent konkret – kundfokus och miljötänk!

Rulla till toppen